موسسه آموزش عالی زند جهت رفاه حال دانشجویان محترم و تسریع در امر ثبت نام دانشجویان، اقدام به راه اندازی پرداخت اینترنتی شهریه نموده است.
دانشجویان عزیز با استفاده از کلیه کارت های عضو شتاب از طریق درگاه های بانک ملت و سامان قادر به پرداخت اینترنتی شهریه خواهند بود.

جهت پرداخت اینترنتی شهریه توجه به نکات زیر کاملا ضروری است:

الف) فعال نمودن رمز اینترنتی (رمز دوم) کارت های عضو شتاب، با کمک راهنمای زیر:
رمز اینترنتی یا رمز دوم، تنها موردی است که بر روی کارت شما نوشته نشده است. برای به دست آوردن این رمز مراحل زیر را انجام دهید.
1. مراجعه به یكی از خود پردازهای بانكی كه كارت شما مربوط به آن بانك می شود. (یعنی اگر كارت بانك صادرات را دارید باید از خود پرداز صادرات برای اين كار استفاده كنید.)
2.  کارت خود را در دستگاه قرار دهید.
3. رمز کارت خود را وارد نموده و کلید ثبت (کلید تایید یا کلید ورود) را فشار دهید.
4. سپس دکمه مقابل گزینه عملیات رمز (تغییر رمز) را فشار دهید.
5. گزینه مقابل تخصیص یا تغییر رمز دوم کارت را انتخاب کنید. (گزینه تغییر رمز اینترنتی را انتخاب کنید.)
6. رمز اینترنتی مورد نظرخود را وارد نمایید و مجدداً طبق فرمان سیستم، رمز را تکرار نمایید.
7. پس از انجام موفقیت آمیز عملیات، رمز اینترنتی شما فعال شده که باید به خاطر بسپارید و پارامتر CVV2 به همراه تاریخ انقضاء آن بر روی رسید دستگاه چاپ شده و تحویل می‌گردد.
ب) کد سه یا چهار رقمی رو یا پشت کارت(CVV2) و تاریخ انقضا :
در ادامه محل قرارگیری CVV2 و تاریخ انقضا چند کارت عضو شتاب، به طور مثال توضیح داده شده است:

کارت های بانک ملی :
در کارت‌های بانک ملی CVV2 عدد چهار رقمی چاپ شده در پشت کارت بر روی نوار سفید رنگ است.
تاریخ انقضا بر روی کارت شما حک شده است.

MelliKard

کارت های بانک ملت :
در کارت‌های بانک ملت CVV2 عدد چهار رقمی چاپ شده در پشت کارت است.
تاریخ انقضا بر روی کارت شما حک شده است.

MellatKard

کارت های بانک صادرات :
در کارت‌های بانک صادرات CVV2 (عدد چهار رقمی) و تاریخ انقضا بر روی کارت حک شده است.

saderat-card

ج) پرداخت اینترنتی شهریه از طریق سایت موسسه آموزش عالی زند

1- با استفاده از آدرس اینترنتی http://www.zand.ac.ir وارد سایت موسسه شوید و زبان سیستم خود را حتما در حالت انگلیسی قرار دهید.

2- از گزینه های بالای صفحه، بر روی سامانه آموزشی کلیک کنید تا وارد صفحه ورود به سیستم شوید. وارد صفحه شخصي خود شويد

3- از پنل هاي سمت راست قسمت "امور مالي" را انتخاب نموده تا گزينه هاي زير آن نمايش يابد.جهت پرداخت شهريه از گزينه "پرداخت شهريه از طريق اينترنت" را مطابق شكل زير انتخاب نماييد.

shetab

4- بعد از انتخاب پرداخت شهريه از طريق اينترنت كادري مطابق شكل زير نمايش مي يابد.

samanpay

5- جهت پرداخت شهريه امور فرهنگي گزينه "امور فرهنگي" و سپس مبلغ را به ريال وارد نماييد و جهت پرداخت شهريه آموزشي بايد ابتدا "امور شهريه" را انتخاب نماييد و سپس مبلغ مورد نظر را به ريال مطابق شكل زير وارد نماييد.

samanpage

6- پس از ورود به سایت بانک سامان پنجره زیر را مشاهده خواهید نمود: در این صفحه اطلاعات کارت شتاب تان را که شامل شماره کارت، رمز اینترنتی کارت، کد سه یا چهار رقمی رو یا پشت کارت(CVV2) می باشد را، بایستی با دقت فراوان وارد نمایید. شماره کارت همان شماره ای است که به صورت برجسته يا پررنگ بر روی کارت شما درج شده است به منظور رعایت مسائل امنیتی موکدا توصیه می شود جهت ورود رمز اینترنتی کارت یا رمز دوم، از صفحه اعدادی که به همین منظور طراحی گردیده و در گوشه سمت چپ تصویر مشاهده می شود استفاده نمایید مخصوصأ در حالتی که از کافی نت اقدام به پرداخت می نمایید.

finishpay7- پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده و در صورت درست بودن تمامی پارامترها یعنی موجودی کارت، شماره کارت و رمزها و ... جهت ادامه روی دکمه "تایید" کلیک نمایید.

8- توضیحات داده شده در صفحه بعد را با دقت مطالعه نمایید. همچنین به نتیجه عمليات "موفق" توجه نمایید. در صورت بدون خطا بودن نتیجه جهت تکمیل فرآیند خرید کلید " تكميل خريد و انتقال به سايت پذيرنده" را کلیک نمایید.

return

9- در صفحه ای که باز می شود اگر اطلاعات و نحوه پرداخت صحیح باشد شماره رسید دیجیتالی را دریافت خواهید کرد به منظور امنیت بیشتر پرداخت لطفا رسید دیجیتالی را چاپ و نزد خود نگهداری نمایید. (در صورتی که پرینتر ندارید می توانید این صفحه را save نمایید).

malireport

10- به منظور اطمینان از پرداخت در صفحه شخصی خود روی گزینه "امور مالي" كليك كرده و از منویی که در زیر این گزینه باز می شود بر روی " پرداخت هاي اينترنتي" کلیک کنید. در صورت موفقیت آمیز بودن پرداخت، گزارش پرداخت شما در این قسمت موجود خواهد بود.

11- در صورت عدم موفقیت پرداخت شما و تایید نشدن یا موجود نبودن آن پرداخت در لیست پرداخت ها و عدم بازگشت وجه پرداخت شده به حساب شما تا 72 ساعت بعد از پراخت مراتب را از طریق پیام به کارشناس مالی با شناسه کاربری fininfo ارسال فرمایید.

تـعـداد بـازدیـدهـای کـل 661350 تـعـداد بـازدیـدهـای امروز 1022