اداره تغذیه با هدف تأمین غذای دانشجویان و نظارت برکیفیت وکمیت آن فعالیت می نماید. دراین راستا کارشناس امور تغذیه مواداولیه ورودی را از لحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و برکلیه مراحل تهیه وآماده سازی و پخت و توزیع غذا نظارت دارد لذا آنچه حائز اهمیت است اینکه کارشناس و پیمانکار مربوطه ازهیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم دریغ نمی کنند. تلاش مسئول اداره امور تغذیه و مدیریت امور دانشجویی همواره در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویی در وعده نهار بوده است و با توجه به برنامه فشرده کلاسی و حضور مستمر برخی دانشجویان در دانشگاه این امر موجب راحتی ایشان جهت تهیه غذا می گردد.

نحوه رزرو و استفاده از غذای دانشجویی بصورت خرید ژتون حداقل از 48 ساعت قبل می باشد. (قیمت ژتون همه ساله  براساس بخشنامه های دریافتی از وزارت علوم و اتحادیه دانشگاههای غیردولتی و غیرانتفاعی تعیین و اعلام میشود که قیمتی بسیار نازلتر از قیمت واقعی غذا می باشد و دانشجویان می توانند با پرداخت بهایی اندک از غذای با کیفیت درجه یک و مطلوب بهره مند گردند)

محل فروش ژتون و توزیع غذا در بوفه ساختمانهای دانشگاه می باشد و منوی غذا بصورت هفتگی از یک هفته قبل اعلام می گردد که منویی متنوع شامل انواع چلوخورش ها، انواع پلوها، چلوکباب کوبیده، زرشک پلو با مرغ و ... میباشد.

زمان توزیع غذا همه روزه از ساعت 12:30 الی 14:30 می باشد. بدیهی است بوفه هیچگونه مسئولیتی در قبال تحویل غذا در خارج از ساعات یاد شده ندارد.

تـعـداد بـازدیـدهـای کـل 889085 تـعـداد بـازدیـدهـای امروز 968