کسب مقام اول موسسه زند در بین موسسات غیرانتفاعی - غیر دولتی استان فارس در سال های 1391، 1392 و 1393

موسسه آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی زند شیراز در سال 1384 با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت کمک به ارتقاء سطح فرهنگ و دانش جامعه و مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور، فعالیت خود را در عرصه آموزش عالی و پژوهش آغاز نمود. با عملکرد بسیار خوب موسسه و فراهم نمودن محیطی علمی برای دانشجویان توانست، به سرعت هیأت علمی مجرب و کار آزموده ای را جذب و رشته های متعددی را در گروه های فنی مهندسی و علوم انسانی تاسیس نماید. در حال حاضر این موسسه در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی فعالیت آموزشی دارد.

از اهم افتخارات موسسه می توان به کسب مقام اول در بین موسسات غیرانتفاعی استان فارس از حیث تعداد و درصد پذیرفته شدگان فارغ التحصیلان این موسسه در آزمون کارشناسی ارشد(دانشگاه های دولتی) در سال های 1391 و 1392، انتخاب موسسه زند به عنوان موسسه آموزش عالی نمونه استان در سال تحصیلی 94-93 و همچنین مقام های متعدد تیم های ورزشی و فرهنگی دانشجویان این موسسه، اشاره نمود.

توجه به کیفیت آموزشی، رعایت نسبت استاد به دانشجو، تامین هیات علمی مجرب، تامین فضای آموزشی متناسب، تلاش در کاهش وابستگی موسسه به شهریه، ایجاد نشاط بین دانشجویان از طریق برنامه های فرهنگی و ورزشی از جمله مواردی می باشند که مدیریت و سایر دست اندرکاران موسسه بر آن تاکید دارند.

کارشناسی ارشد

کامپیوتر – نرم افزار

کامپیوتر – نرم افزار

رشته ها و مقاطع تحصیلی موسسه آموزش عالی زند

تنوع رشته ها و مقاطع تحصیلی، استفاده از اساتید مجرب دانشگاه شیراز، اتصال کتابخانه مرکزی موسسه به مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، وجود اینترنت بی سیم در کلیه ساختمانهای موسسه، استفاده از سیستم پیامک جهت اطلاع رسانی به موقع، دارا بودن خوابگاه برای دانشجویان دختر و ... از دیگر مزایای موسسه آموزش عالی زند می باشند.

تـعـداد بـازدیـدهـای کـل 822983 تـعـداد بـازدیـدهـای امروز 29